СТАЖ ПРИ СКРИТИТЕ ЛИМОНКИ

СТАЖ ПРИ СКРИТИТЕ ЛИМОНКИ

🍋 ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ, всички лимонки на събрание! 🍋
Скъпи приятели, тъй като получаваме запитвания за летен стаж в издателство Benitorial още от есента на миналата година и ни е много трудно да се ориентираме в кандидатурите, взехме решение да обявим официално лятна стажантска програма под надслов: СТАЖ ПРИ СКРИТИТЕ ЛИМОНКИ.
📖 В периода май-септември 2024 г. издателство Benitorial ще приветства с отворени обятия студенти, които мечтаят за кариера в книгоиздаването. Специалностите и програмите, от които най-често получаваме запитвания, са Книгоиздаване, Българска филология, Творческо писане и Преводач-редактор, но сме отворени да приемем кандидати с достатъчно мотивация и желание и от други.
📋 Ако желаете да прекарате един месец в офиса на малко издателство, където ще станете свидетел на всяка една стъпчица от процеса по издаване на една книга, можете да изпратите CV и два авторски текста по свой избор на hello@benitorial.com. Молим всеки кандидат да напише и нещичко за себе си – любими книги, хобита, защо го влече работата в сферата на книгоиздаването, през кой месец предпочита да кара стаж и т.н.
🐕 Гарантираме ви, че Фрея вече е в нетърпеливо очакване на студентите, които ще паднат жертва на нейния чар и ненадминати жални погледи. Предупреждаваме ви – тя иска цялото ви внимание и знае как да го получи! Така че, освен всичко останало, длъжността „Стажант в Benitorial“ идва с нелеката задача да галите хъскито и да му давате лакомства (това правило е изискване на Сивия кардинал и не подлежи на обжалване).
📮 Очакваме вашите кандидатури до края на април.
* Ще се свържем само с одобрените за разговор кандидати.
Ваши,
🍋 Скритите лимонки 🍋

Напишeте отговор

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван.